|
Post by A's (David) on Jun 20, 2022 17:52:16 GMT
17 Toronto Blue Jays - P Josh James HOU 12 Toronto Blue Jays (via WAS, OAK) - Luis Toribio, CI, SFG 17 Toronto Blue Jays - Diego Cartaya, C, LAD 16 Toronto Blue Jays (via CHW, NYY) - Misael Urbina, OF, MIN 17 Toronto Blue Jays - Brailyn Marquez, P, CHC 26 Toronto Blue Jays (via CIN, NYY) - Luis Santana, MI, HOU 17 Toronto Blue Jays - Josh Fuentes,CI, COL 17 Toronto Blue Jays - Myles Straw, HOU, OF
4 Los Angeles Dodgers - SS Xavier Edwards SD 5 Los Angeles Dodgers (via TB) - OF Trevor Lanarch MIN 26 Los Angeles Dodgers (via CIN) - OF Alek Thomas ARI 27 Los Angeles Dodgers (via CLE, TB) - SP Daniel Lynch KC 28 Los Angeles Dodgers - SS Blaze Alexander ARI 1.38 Los Angeles Dodgers (via NYM) - SP Grayson Rodriguez BAL 15 Los Angeles Dodgers (via OAK) - Shervyen Newton - SS/3B - NYM 4 Los Angeles Dodgers - Lenny Torres Jr SP CLE
3 Chicago White Sox via HOU - OF Jared Kelenic SEA 16 Chicago White Sox (via SEA via CHW) - SP Cole Winn TEX 18 Chicago White Sox (via SF via CHC) - OF Jordyn Adams LAA 22 Chicago White Sox (via ARI via KC) - SP Brady Singer KC 23 Chicago White Sox (via SEA via NYY) - 1B Grant Lavinge COL 23 Chicago White Sox (via OAK, CHC, NYY) - Anthony Seigler, C, NYY 28 Chicago White Sox (via BOS) - Alvin Guzman, OF, ARI 19 Chicago White Sox (via DET) - Junior Santos, P, NYM
|
|
|
Post by Blue Jays (Ron) on Jun 21, 2022 4:59:07 GMT
I am confused. Most of those guys are either no longer on my team or destined to be gone soon. IMO these are my best prospects:
Toronto Blue Jays:
Francisco Alvarez, C, NYM BA #11 Nolan Gorman, MI, STL BA #18 Jackson Chourio, OF, MIL BA #40 Nick Pratto, CI, KCR BA #51 Brice Turang, MI, MIL BA #76 Logan O'Hoppe, C, PHI BA #94 Colson Montgomery, MI, CWS #1 Juan Yepez, CI, STL #7 Ivan Herrera, C, STL #5 Zack Gelof, OF, OAK #2 Luisangel Acuna, MI, TEX #10
|
|
|
Post by A's (David) on Jun 21, 2022 12:17:14 GMT
I am confused. Most of those guys are either no longer on my team or destined to be gone soon. IMO these are my best prospects: Toronto Blue Jays: Francisco Alvarez, C, NYM BA #11 Nolan Gorman, MI, STL BA #18 Jackson Chourio, OF, MIL BA #40 Nick Pratto, CI, KCR BA #51 Brice Turang, MI, MIL BA #76 Logan O'Hoppe, C, PHI BA #94 Colson Montgomery, MI, CWS #1 Juan Yepez, CI, STL #7 Ivan Herrera, C, STL #5 Zack Gelof, OF, OAK #2 Luisangel Acuna, MI, TEX #10 This was the 2019 draft class. It’s a fun poll to vote on who drafted the best class.
|
|